Ο 63χρονος συνελήφθη για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα στο εξοχικό του στο Κιάτο, όταν οι αστυνομικοί σε έφοδο εντόπισαν ναρκωτικές ουσίες. Ο αδερφός του ισχυρίζεται πως τα χάπια που βρέθηκαν στο σπίτι ήταν δικά του και της μητέρας τους.

Τον αναγνώρισε η 12 από τα Σεπόλια

Ο άνδρας συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στην Ομόνοια. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό σε 14χρονη και την 15χρονη φίλη της, ζητώντας τους ερωτική συνάντηση.

Παγιδεύτηκε από τον πατέρα του κοριτσιού που κανόνισε ραντεβού μαζί του. Μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε ελεύθερος.

Τον 63χρονο φαίνεται να έχει αναγνωρίσει και η 12χρονη από τα Σεπόλια, όταν είδε το βίντεο που είχε τραβήξει ο πατέρας της 14χρονης στην Ομόνοια.

Στο πρόσωπό του είδε έναν από τους βιαστές της.

Ελεύθερος με… βεβαρυμμένο παρελθόν

Πριν από 25 χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμό γυναίκας η οποία είχε πάει στο σπίτι του στα Πετράλωνα για να εργαστεί ως babysitter, απαντώντας σε αγγελία του άνδρα.

«Βλέπω ότι δεν υπήρχε παιδάκι στο σπίτι και με βουτάει, άρχισα να φωνάζω εγώ, έκλεισε παράθυρα, πόρτες και έγινε ό,τι έγινε», έχει πει η ίδια

Ο 63χρονος αρνείται την εμπλοκή του και σε αυτήν την υπόθεση.

Για τα ναρκωτικά χάπια στο σπίτι του, που επρόκειτο να δικαστεί σήμερα, ισχυρίστηκε ότι ήταν συγγενικού του προσώπου.

Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη που τελικά θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

megatv.com