Ολοκληρώνεται η προετοιμασία στην Ομόνοια για το καθοριστικό ματς κόντρα στην Πάφο (31.3, 19:30) για την 5η αγωνιστική των πλει οφ του πρωταθλήματος CYTA

Ολοκληρώνει η Ομόνοια την προετοιμασία της για το αυριανό, ένα ακόμα καθοριστικό παιχνίδι με την Πάφος FC» στο ΓΣΠ και είναι διάχυτη η αισιοδοξία όλων για το τρίποντο, με όσα σημαντικότατα ωφέλη συνεπάγεται. Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και πνευματική κατάσταση, ο κόσμος είναι στα πολύ πάνω του, με το τεράστιο διπλό στο «αιώνιο», να έχει λειτουργήσει ως ο σχεδόν απόλυτος καταλύτης. Γενικότερα η πορεία πρωταθλητισμού στα πλέι-οφ και η πολύ μεγάλη βελτίωση της ομάδας επί ημερών Αναστασίου, επίσης. Και η Ομόνοια θέλει να κεφαλαιοποιήσει όλα αυτά τα υπέρ της δεδομένα, αύριο. Στο 3ο φετινό ραντεβού των δύο ομάδων, έχοντας αμφότερες από μία εκτός έδρας νίκη. Η ήττα από την Πάφο και αυτή από την ΑΕΚ, οι μοναδικές φέτος για τους πράσινους εντός έδρας. Η σταθερή πορεία προς την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, επιθυμούν διακαώς όλοι να έχει και συνέχεια. Απέναντι στην ομάδα του Καρσέδο, που επίσης είναι στα πάνω της και θα κατέλθει στο ΓΣΠ αποφασισμένη να κτυπήσει ρέστα. Όμως είναι η Ομόνοια που θα ορίσει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του ματς. Με ασπίδα ασφαλώς τον κόσμο της, που ετοιμάζει μία εντυπωσιακή παρουσία. 12 και πλέον χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού», θα βρεθούν στο πλευρό των παικτών του Αναστασίου, για να τους σπρώξουν στη μεγάλη νίκη.

Οι 10 του «κλάσικο» και ο Σεμέδο

Όντως έτσι έχουν τα δεδομένα όσον αφορά το αρχικό σχήμα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 10 γκολ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Η σημερινή τελευταία προπόνηση είναι άκρως σημαντική και αν όλα πάνε καλά, ο Σεμέδο είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ακόμη και στο βασικό σχήμα. Παίρνοντας εκτός απροόπτου τη θέση του Σίμιτς. Ουσιαστικά η μοναδική θέση που «παίζεται», με τον Μπασιρού να είναι επίσης στο προθάλαμο για 11άδα, έχοντας πλέον πάρει λεπτά μετά την επιστροφή του και με δεδομένο ότι το δίδυμο Κούσου-Χάμπος έχει τραβήξει μεγάλο κουπί. Αργότερα σήμερα θα γνωρίζουνε και την αποστολή του αυριανού αγώνα.

ΑΓ



gazzeta.gr