Ο τραυματισμός Φαμπιάνο έχει φέρει στο προσκήνιο την αναγκαιότητα για ενίσχυση της Ομόνοιας στη θέση του άσου.

Πονοκέφαλος έχει προκληθεί στην Ομόνοια, στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού του Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης και τα νέα μετά τις εξετάσεις του δεν ήταν καθόλου ευχάριστα.

Ο 35χρονος θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον τρείς μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Αυγουστή θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο 2023.

Μετά την εξέλιξη αυτή, σπαζοκεφαλιά αποτελεί το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του μιάς και η θέση του άσου είναι τον τελευταίο καιρό μία… πονεμένη υπόθεση για την Ομόνοια. Δεδομένης της απουσίας και του τραυματία Κυριακίδη, ο Κύπριος τεχνικός θα πορευτεί έχοντας τον Ουζόχο κάτω από τα γκολπόστ των πρασίνων.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η προσωρινή λύση βρίσκεται στο πρόσωπο του 18χρονου τερματοφύλακα, Σωτήρη Κελεπέση. Ο νεαρός γκολκίπερ θα φορέσει τα γάντια του Φαμπιάνο μέχρι η ομάδα να κάνει την αναγκαία μεταγραφή στη θέση του τέρματος.

Εναλλακτική λύση αποτελεί και η χρήση του λεγόμενου γ’ κανονισμού, ο οποίος προβλέπει πως σε αντίστοιχες περιπτώσεις η ομάδα μπορεί να προσλάβει άνεργο τερματοφύλακα.



gazzeta.gr