Συνέχεια πήρε η σύγκρουση των ultras των Ρόμα και Νάπολι, με εκείνους των «τζιαλορόσι» να αναρτούν δύο πανό σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας.

Μετά τις συγκρούσεις που ξέσπασαν την περασμένη Κυριακή μεταξύ Ρωμαίων και Ναπολιτάνων ultras -στην στάση εξυπηρέτησης Badia al Pino- κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί των «τζιαλορόσι», όλοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εμφάνισαν δύο πανό (στην περιοχή Tuscolana) «αφιερωμένα» στους ορκισμένους εχθρούς τους. «Φωνάζεις για εκδίκηση χρόνια, αλλά ούτε 50 εναντίον 300. Ξέχνα το, άκουσέ με» αναφέρει ένα από αυτά που αναρτήθηκε στη γέφυρα με θέα σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

«Κάθε λέξη είναι μάταιη. Αν υπάρξει ευκαιρία, δεν θα έχουμε κανένα έλεος» το 2014 αυτή ήταν η απειλή απευθυνόμενη στους Ρομανίστας που εμφανίστηκε σε ένα πανό από οπαδούς της Νάπολι μετά τον θάνατο του Τσίρο Εσπόζιτο. «Αν θα υπάρξει ευκαιρία.. καλά, αυτό είναι όλο;», ήταν ένα ακόμα πανό των ultras της Ρόμα.

Μετά από λίγες ώρες και τα δύο αφαιρέθηκα. Οι Αρχές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους υπεύθυνους.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER