Ένα θερμό επεισόδιο μοιράστηκαν χθες Ajla Tomljanovic και Jelena Ostapenko προς το τέλος της αναμέτρησής τους.

Η Tomljanovic ήταν μπροστά με 4-0 στο 3ο σετ και η Ostapenko ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, χωρίς να έχει κάποιο ξεκάθαρο πρόβλημα τραυματισμού, βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Η Αυστραλή δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένη με αυτό και δεν το έκρυψε, λέγοντας πως η Λετονή πήρε επίτηδες τάιμ άουτ για να σταματήσει τον ρυθμό της.

Δεν άλλαξε κάτι πάντως και η Tomljanovic πήρε τη νίκη με 4-6, 6-4, 6-2, για να προκριθεί στον 4ο γύρο του Wimbledon. Οι δυο παίκτριες είχαν μια χειραψία με αρκετή ένταση και μια στιχομυθία σε ανάλογο ύφος.

“Η συμπεριφορά σου ήταν απαράδεκτη”, είπε αρχικά η Ostapenko, με την Tomljanovic να αποκρίνεται: “Κοίτα ποια μιλάει!”

Στη συνέχεια η Ostapenko είπε: “Δεν έχεις καθόλου σεβασμό, είσαι η χειρότερη στο tour.”

Κορίνθιας – Μπόκα Τζούνιορς με σούπερ αποδόσεις και νέα προσφορά* στο Power June!

Λίγο αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, η Ostapenko ήταν προκλητική και είπε: “Αν ήμουν τουλάχιστον στο 50% μου θα την είχα κερδίσει.”

Η Tomljanovic με τη σειρά της είπε για το περιστατικό: “Το να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι, ήταν απλά αστείο. Πιστεύω πως είναι απαράδεκτη συμπεριφορά για κάποια που έχει κερδίσει Grand Slam.”

Για την ιστορία, η Tomljanovic θα είναι στον 4ο γύρο του Wimbledon τη Δευτέρα και θα αντιμετωπίσει τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, τη 18χρονη Emma Raducanu από τη Μεγάλη Βρετανία.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER