Μετά τον καυγά που είχε το ζευγάρι, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε διαζύγιο και γι’ αυτό πήγε σε δικηγόρο. Μάλιστα, και οι δύο πλευρές συμφωνούσαν σε ένα συναινετικό διαζύγιο, μέχρι που μία δολοφονία έφερε την ανατροπή.

Όπως τόνισε ο κος Σορβατζιώτης, ο Μάνος Δασκαλάκης επισκέφτηκε το γραφείο του στις 6 Απριλίου.

«Λόγω προβλημάτων που είχε στη σχέση ήθελε να καταθέσει αίτηση συναινετικού διαζυγίου μαζί με τη σύζυγό του. Τον ρώτησα ποιος είναι ο πληρεξούσιος δικηγόρος της συζύγου και μετά το πρωί κάλεσα τον συνάδελφο, που μου επιβεβαίωσε την πληροφορία».

Στις 7 Απριλίου ξεκίνησε η διαδικασία του διαζυγίου, όμως στις 8 Απριλίου η Τζωρτζίνα μπήκε στο νοσοκομείο.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Στις 9 Απριλίου ο Μάνος Δασκαλάκης κάλεσε τον δικηγόρο και του είπε πως το παιδί είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και παράλληλα είχε πρόβλημα, διότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τον άφηνε να μπει μέσα στο θάλαμο νοσηλείας.

«Δεν αντέχω στη σκέψη ότι μπορεί να σκότωσε τρία παιδιά. Σε ορισμένα ζητήματα είμαστε άνθρωποι και υπάρχουν ορισμένες ευαισθησίες. Θερώ και πιστεύω ότι είναι σπουδαία υπόθεση από εγκληματολογικό περιεχόμενο, αλλά και στο κομμάτι της υπεράσπισης ή παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας, βέβαια και της κοινωνίας», δήλωσε στο Live News.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER