Όλοι οι παίκτες έχουν υπάρξει… πρωτάρηδες. Όταν ο Νίκολα Γιόκιτς φορούσε τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας, στην αρχή της καριέρας του, είχε αναλάβει τη σίτιση των συμπαικτών του από τα McDonald’s.

Βρισκόμαστε στο καλοκαίρι του 2016. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν ήταν ακόμη το τωρινό φαινόμενο. Ούτε ήταν δύο φορές MVP.

Ήταν ένας ακόμα πρωτάρης που φορούσε τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας. Και οι αγγαρείες που βαραίνουν έναν τέτοιον παίκτη, είναι πολλές. Ο Στέφαν Γιόβιτς, πρώην γκαρντ και του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε μία απίθανη ιστορία με τίτλο: «Όταν ο Τεόντοσιτς έστειλε τον Γιόκιτς στα McDonald’s»!

Στο Ρίο ο Γιόκιτς ήταν ο νεότερος στο ρόστερ. Οπότε κάποια στιγμή ο Τεόντοσιτς γυρίζει και του λέει: «Έλα Γιόκο, πήγαινε στα McDonald’s». Η Σερβία ήταν στον 5ο όροφο ενός κτηρίου του Ολυμπιακού Χωριού και όταν ήταν στο… πιάτο τους.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Με την ουρά στο συγκεκριμένο κατάστημα να είναι τεράστιο, με τον τελευταίο να χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να εξυπηρετηθεί. Ο Γιόκιτς όχι μόνο ήταν πρόθυμος, αλλά τελικά πήρε παραγγελία από τους όλους τους συμπαίκτες. Στήθηκε στην ουρά για μία ώρα και επέστρεψε με την αγκαλιά του γεμάτη από λιχουδιές.

Κάτι που επανέλαβε και άλλες μέρες, κατά τη διάρκεια της παραμονής των Σέρβων στη Βραζιλία.gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER