Η Πάφος θέλει πάση θυσία να βγει νικήτρια στη «μάχη» της τρίτης θέσης, απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας (25/2), με τον Καρσέδο να μην αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες μιας και ο Ζάιρο θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Η Πάφος ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας στο «Στέλιος Κυριακίδης», στην πρεμιέρα των play off του πρωταθλήματος Cyta (25/2, 19:00).

Ο Καρσέδο, μετά την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα (0-0), η οποία κόστισε στην ομάδα του ένα πολύτιμο τρίποντο, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να ανελιχθεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ξεπερνώντας το σύνολο του Ραν Μπεν Σιμόν.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και δεν έχει να διαχειριστεί καμία σοβαρή απουσία ενόψει του ματς της πρώτης αγωνιστικής για τη β’ φάση.

Ο Τάνκοβιτς που ήταν τιμωρημένος εξέτισε την ποινή του και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του. Η απόφαση σχετικά με τον Ζάιρο που έχει συμπληρώσει κάρτες έχει γίνει ήδη γνωστή, με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς και να χάνει το επόμενο, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (28/2).

Εκτός παραμένει ο Μάριος Δημητρίου, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.



gazzeta.gr