Ο γενικός διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας στο τελευταίο ματς κόντρα στη Ν. Σαλαμίνα που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς και για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Καρσέδο από τους φιλάθλους.

Η έκβαση της αναμέτρησης ανάμεσα σε Πάφο και Ν.Σαλαμίνα δεν ήταν η ιδανική για τον Καρσέδο και τους παίκτες του.

Ο διευθυντής του συλλόγου, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε εκτενώς για το πώς διαχειρίζεται η ομάδα αυτή την κρίση, για το αν τους προβληματίζει η αστάθεια που παρουσιάζουν στην απόδοσή τους αλλά και για τις αποφάσεις του διαιτητή Φωτίου.

Σχετικά με το ματς και τις αποδοκιμασίες:

«Δεν παίξαμε καλά, είχαμε αστάθεια για ακόμη μία φορά. Αν έπρεπε να κερδίσει μια ομάδα όμως, θα έπρεπε να ήμασταν εμείς. Ευθύνη φέρουμε μόνο εμείς και κάποιες άλλες μικροαποφάσεις, αλλά δυστυχώς δεν παίξαμε καλά και δεν θέλουμε να λέμε δικαιολογίες.

Περιμένει ο κόσμος από την ομάδα να κερδίζει. Δεν κάναμε τα πάντα γι’ αυτό. Δεν είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρίες. Εγκλωβιστήκαμε στην καλή αμυντική διάταξη της Ν.Σαλαμίνας κι αυτό δημιούργησε τη μουρμούρα του κόσμου.

Κακά τα ψέματα, υπάρχει αστάθεια. Έχουμε πει ότι θα στηρίξουμε μέχρι τέλους τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Μας προβληματίζει συνεχώς αυτή η αστάθεια, αλλά θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα για να αλλάξουμε τα δεδομένα. Εύχομαι ότι θα είμαστε καλύτεροι στα playoff, περιμένουμε ότι θα είναι πιο ανοικτά τα παιχνίδια».

Για τις αποφάσεις του Φωτίου:

«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο Μελούσο ίσως έπρεπε να χρεωθεί με κόκκινη. Σίγουρα έπρεπε να χρεωθεί προηγουμένως για χτύπημα στον Τουμάσι. Η φάση του Ζάιρο είναι καθαρή κόκκινη στον αντίπαλο κι όχι κίτρινη στον παίκτη μας. Υπάρχουν δύο καταφανέστατα πέναλτι. Ας μου πει κάποιος γιατί δεν κάλεσε τον διαιτητή το VAR. Ο Ζάιρο παίρνει κίτρινη για θέατρο και μετά θα μπορούσε να αποβληθεί και με δεύτερη κίτρινη.»



gazzeta.gr