Ο εφιάλτης άρχισε όταν ο 83χρονος ιδιοκτήτης και η 57χρονη γυναίκα του ήρθαν αντιμέτωποι με δύο κουκουλοφόρους μέσα στο δωμάτιο τους.

«Σκίσανε το σεντόνι, πήρανε ένα μαχαίρι από μέσα από την κουζίνα με αυτό μας απειλούσαν. Σκίσανε το σεντόνι, το έκαναν λωρίδες, μας δέσανε τα χέρια πίσω και μείναμε εκεί ακίνητοι επί μια ώρα», περιέγραψαν τα θύματα.

Οι δύο διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι την ώρα που το ζευγάρι κοιμόταν. Αφού τους κακοποίησαν, απέσπασαν κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας. Οι γείτονες άκουσαν τον συναγερμό που χτυπούσε, όμως δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, αφού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Οι ληστές, αφού παραβίασαν το παράθυρο του μπάνιου, εισέβαλαν στο σπίτι, έδεσαν και φίμωσαν το ζευγάρι. Ο 83χρονος περιγράφει στο MEGA τα χτυπήματα που δέχθηκαν εκείνος και η σύντροφός του.

«Με το σκούντημα με χτυπήσαν στη γωνία της πόρτας. Της πονάει η πλάτη, της πονάει ο λαιμός που της τραβήξανε την αλυσίδα και την σπάσανε. Εκλιπαρούσε, το σταυρουδάκι είναι της μαμάς μου που πέθανε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 83χρονος πέφτει θύμα κλοπής. Έχουν ξαναμπεί στο σπίτι του, χωρίς όμως εκείνος να είναι μέσα.

«Έχουν γίνει δύο διαρρήξεις εδώ πέρα τον τελευταίο καιρό. Στην συγκεκριμένη οδό έχουν γίνει αρκετές ληστείες τελευταία».

Όταν το ζευγάρι κατάφερε να λυθεί, κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και ξεκίνησε την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Χαλάνδρι

Στο Χαλάνδρι μέρα μεσημέρι τίποτα δεν φαίνεται να εμπόδισε δύο επίδοξους διαρρήκτες, ούτε καν η κάμερα που τους κατέγραψε να επιχειρούν να μπουν σε ισόγεια κατοικία.

Οι δύο νεαροί με απόλυτη άνεση φτάνουν στην εξώπορτα του κτιρίου. Φορούν χειρουργικές μάσκες. Ο ένας βγάζει ένα κατσαβίδι από την τσέπη του και παραβιάζει την πόρτα.

Ο διάλογος των διαρρηκτών:

– Αυτή η κάμερα δε μας γράφει;

– Αυτή εδώ δε νομίζω.

Ο δράστης προσπαθεί να σπάσει την κάμερα του θυροτηλεφώνου με τον αγκώνα του. Δεν τα καταφέρνει.

Απτόητοι, μπαίνουν στο σπίτι. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, αυτό που σταμάτησε τους κακοποιούς φαίνεται να είναι ένα ραδιόφωνο που είχε αφήσει ανοιχτό. Οι διαρρήκτες, νομίζοντας ότι κάποιος είναι μέσα στο διαμέρισμα, φοβήθηκαν και εξαφανίστηκαν.



megatv.com