Ο βετεράνος του ΝΒΑ, Κέρμιτ Γουάσινγκτον αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντρέιμοντ Γκριν, εξηγώντας πως πριν από 20 χρόνια, ο φόργουορντ των Γουόριορς θα ήταν κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο!

Η συμπεριφορά του Ντρέιμοντ Γκριν έχει δεχτεί σκληρή κριτική. Ο φόργουορντ των Γουόριορς έχει ήδη ξεκινήσει ψυχοθεραπεία και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι Γκριν τα… βάζει με Ευρωπαίους παίκτες. Άλλοι πως κάνει την κίνησή του κόντρα σε παίκτες που ξέρει ότι είναι του… χεριού του.

Ο Κέρμιτ Γουάσινγκτον, άλλοτε All Star και μέλος τόσο των Λος Άντζελες Λέικερς και των Μπόστον Σέλτικς, τη δεκαετία του ’70, έδωσε μία άλλη διάσταση.

Ο Γουάσινγκτον ήταν γνωστός για το δυνατό παιχνίδι του και όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα καμώματα του Γκριν, η απάντησή του ήταν αποστομωτική.

«Δεν θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο παλιότερα. Υπήρχαν τόσο σκληροί τύποι τότε. Κάθε ομάδα είχε έναν σκληρό παίκτη. Δεν θα είχε την ευκαιρία να μοιράσει σφαλιάρες σε κανέναν. Θα ήταν στο νοσοκομείο κάθε εβδομάδα. Οι παίκτες πια βγάζουν εκατομμύρια δολάρια. Δεν θέλουν να τιμωρούνται και να χάνουν χιλιάδες δολαρίων», είπε ο Γουάσινγκτον.



gazzeta.gr