Πλήθος κόσμου στην κηδεία

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα για την εξόδιο ακολουθία, ενώ τραγικές φιγούρες στη μέση της εκκλησίας ήταν ο ανήλικος γιος του Γιάννης και η σύζυγός του Ανδριάνα.

Παρών ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Έφτασε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στις 12.00 το μεσημέρι. Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Παναγιώτη Τζένου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανήρτησε ένα μήνυμα από καρδιάς.

«Τον Παναγιώτη τον γνώρισα πριν από περίπου 12 χρόνια. Ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, επαγγελματίας, ένας ξεχωριστός και καλοπροαίρετος αγωνιστής που πάνω απ’ όλα ήταν παλικάρι. Ένας μεγάλος Ολυμπιακός, ένας γνήσιος αυθεντικός μάγκας, πάντα αισιόδοξος, που χωρίς δεύτερη σκέψη έμπαινε μπροστά στα δύσκολα ακόμα και σε αυτά που φάνταζαν ακατόρθωτα και που στο τέλος πάντα κερδίζαμε και ήμασταν Νικητές».

Συγκινητικός ο επικήδειος λόγος του Γιάννης Κουρτάκη για τον αδερφό του, όπως αποκαλεί ο ίδιο τον Παναγιώτη Τζένο.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Στον Παναγιώτη δεν άρεσαν οι σκιές, οι ψίθυροι και οι συνωμοσίες, με τον αέρα από τα Καλάβρυτα, αγαπούσε τις καθαρές κουβέντες, τις καθαρές σχέσεις(…). Ήταν ένας οικογενειάρχης, πάντα αφοσιωμένος στην Ανδριάνα, τον Γιάννη, τους γονείς του και τα αδέρφια του.

»Με την ίδια νοοτροπία αντιμετώπισε και χειρίστηκε τις υποθέσεις των εργαζομένων, τα συμφέροντα του ομίλου σαν αυστηρός και αφοσιωμένος πατέρας. Δεν κουράστηκε ποτέ, μέρες και νύχτες δουλειάς, παθιασμένος. Η επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη».

Για τραγική απώλεια έκανε λόγο ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

«Τραγική απώλεια. Ήρθαμε να στηρίξουμε την Ανδριάνα και τον Γιαννάκη, τον γιο τους».

Οι φίλοι του Παναγιώτη τον ακολούθησαν υπό βροχή μέχρι την τελευταία του κατοικία στο χωριό του, στην Κέρτεζη Καλαβρύτων.

«Ημέρα πένθους για όλους. Έφυγε ένας δημοσιογράφος που ήξερε να δουλεύει με δυναμισμό και να κάνει πραγματική έρευνα. Θα μας λείψει», δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο αιφνίδιος θάνατος

Ο γενικός διευθυντής του ομίλου των «Παραπολιτικών», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών ξαφνικά, προδομένος από την καρδιά του.

Ο δημοσιογράφος υπέστη έμφραγμα ενώ βρισκόταν με τη σύζυγό του σε ξενοδοχείο στην Πάτρα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να επανέλθει.

Στην κηδεία του δημοσιογράφου παραβρέθηκε πλήθος πολιτικών και δημοσιογράφων, αλλά και φίλων του.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER