Ο Παναιτωλικός φροντίζει για το μέλλον του με το βλέμμα στον μεγάλο τελικό με την Κηφισιά που πλησιάζει.

Ο Παναιτωλικός δίνει το Σάββατο (13/04-20:00) ένα πολύ κρίσιμο αγώνα για τον μέλλον του κόντρα στην Κηφισιά για την 4η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Superleague.

Aπό την πρώτη στιγμή όλος ο οργανισμός πιστεύει ακράδαντα στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό και πως στο φινάλε της σεζόν τα «καναρίνια» θα πετύχουν τον στόχο της παραμονής στα… μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με αυτό τον γνώμονα, ξεκίνησε ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν αρχής γενομένης από τις ανανεώσεις συμβολαίων που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, αλλά και αναπροσαρμογές τρέχοντων συμβολαίων σε μία κίνηση επιβράβευση της ομάδας σε παίκτες που προσέφεραν αρκετά την φετινή σεζόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Αγρινίου καταπιάστηκαν πρώτα με τις υποθέσεις των νεαρών παικτών της ομάδας, που είναι άλλωστε και το μέλλον. Ο 16χρονος τερματούλακας Ευθύμης Παπαζώης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ επέκταση των ήδη υπάρχων συμβολαίων τους με αναπροσαρμογές υπέγραψαν οι νεαροί Σωτήρης Κοντούρης (έως 2027) και Βαγγέλης Νικολάου (έως 2026). Και οι τρεις τους προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού.

Σειρά θα πάρει ο Γιώργος Λιάβας. Το συμβόλαιο του 23χρονου κεντρικού αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα ανανενώσει την συνεργασία του με την ομάδα που είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την απόδοσή του. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 33 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ σε 2.193 αγωνιστικά λεπτά. Έπειτα αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα βασικά στελέχη της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Επαγγελματικό συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 υπέγραψε ο Ευθύμης Παπαζώης. Γεννήθηκε στις 06.09.2007 και είναι τερματοφύλακας της ομάδας Κ17 του Παναιτωλικού, στον οποίο ανήκει από το 2021.

Παράλληλα αναπροσαρμόστηκαν οικονομικά και επεκτάθηκαν χρονικά τα συμβόλαια του Σωτήρη Κοντούρη (έως 6/2027) και του Βαγγέλη Νικολάου (έως 6/2026), ποδοσφαιριστών οι οποίοι επίσης προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού, με διεθνείς συμμετοχές στις Εθνικές Παίδων και Νέων».



gazzeta.gr