Ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα από τον Άρη στο παιχνίδι άγγιξε το γκολ, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους αλλά εν τέλει το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρμα.

Ο κόσμος επέστρεψε στα γήπεδα και αυτό φαίνεται πως έδωσε την απαραίτητη ώθηση στον Παναιτωλικό κόντρα στον Άρη καθώς μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, μέχρι το 15ο λεπτό, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν ουκ ολίγες φορές σε καλή στιγμή για να βρουν δίχτυα χωρίς να τα καταφέρουν.

Αρχικά στο 10′, ο Σενγκέλια δοκίμασε τα πόδια του από μακριά και ο Κουέστα αναγκάστηκε να την στείλει κόρνερ παρότι φάνηκε να μην είναι δύσκολο το σουτ.

Ο Γεωργιανός λίγα δευτερόλεπτα μετά έκανε μία επικίνδυνη σέντρα αλλά η μπάλα πέρασε από όλους, χωρίς κάποιος να τη στείλει στα δίχτυα.

Η μεγαλύτερη στιγμή ήρθε στο 14′ για τους γηπεδούχους. Ο Τορεχόν πήρε την κεφαλιά στην περιοχή, ο Κουέστα απέκρουσε και ο Αργεντινός πήρε το ριμπάουντ με σουτ αλλά ο Ισπανός πορτιέρε ήταν ξανά… παρών με δύσκολη απόκρουση.

Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 30′ με τον Μπράμπετς. Ο έμπειρος στόπερ βρέθηκε στην περιοχή μόνος του και μετά από σέντρα του Σουλεϊμάνοφ, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Στο 41′, ο Σαβέριο έφτασε κοντά στο γκολ με τη σειρά του για τον Άρη, καθώς ο Μανού Γκαρθία τον βρήκε εντυπωσιακά στην περιοχή, εκείνος πλάσαρε αλλά ο Τσάβες απέκρουσε σε κόρνερ.

Τελικά, παρά τις ευκαιρίες, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.



gazzeta.gr