Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Ντέγιαν Ράντονιτς αποφασίστηκε οι «πράσινοι» να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές στο ρόστερ με ελεύθερο μπάτζετ! Απόλυτη στήριξη στον Μαυροβούνιο κόουτς, δεν «τραβάει» το μοντέλο προπονητή – τεχνικού διευθυντή, αναλαμβάβει εξ ολοκλήρου τις Ακαδημίες ο Πεδουλάκης.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και κυρίως η εικόνα που παρουσίασαν οι «πράσινοι» στο ντέρμπι της EuroLeague προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Την Τρίτη 3/1 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε τις εξηγήσεις του για την αποκαρδιωτική εμφάνιση των «πράσινων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ουσιαστικά ο Μαυροβούνιος προπονητής απολογήθηκε για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και αποφασίστηκε να γινουν άμεσα αλλαγές στο ρόστερ με ελεύθερο μπάτζετ! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Ράντονιτς και παράλληλα, έγινε αντιληπτό πως το μοντέλο προπονητής – τεχνικός διευθυντής δεν μπορεί να «τραβήξει».

Έτσι, λοιπόν ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής Αργύρης Πεδουλάκης, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου το κομμάτι των Ακαδημιών και το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Στη συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών έγινε σαφές στον Ράντονιτς ότι μπορεί να προχωρήσεθι σε όσες αλλαγές κρίνει ότι μπορούν και πρέπει να γίνουν στο υπάρχουν ρόστερ αφού έγινε κουβέντα για τις ευθύνες των παικτών.

Σε λίγο περισσότερα…gazzeta.gr