Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της «Abola» η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εντείνει την πίεση της για τον Φώτη Ιωαννίδη, με τους Πορτογάλους να επισημάνουν ότι οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού ανέρχονται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Συνεχίζουν το «πρέσινγκ» για τον Φώτη Ιωαννίδη οι Πορτογάλοι. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από τη χώρα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξακολουθεί να έχει στην κορυφή της λίστας των επιθετικών τον Έλληνα άσο του Παναθηναϊκού και μάλιστα έχει εντείνει την πίεση της για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει η «Abola» στο στρατόπεδο των «λιονταριών» γνωρίζουν ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού ανέρχονται ψηλά. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι το «τριφύλλι» αξιώνει 20 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Ιωαννίδη.

Στην Σπόρτινγκ θέλουν να «κλείσουν» την «τρύπα» στο κέντρο της άμυνας, αλλά και αυτήν που αναμένεται να αφήσει ανοιχτή ο Γιόκερες που ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Για αυτό και οι Πορτογάλοι είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους 35 εκατομμύρια ευρώ ώστε να αποκτήσουν τον Ιωαννίδη και τον Ντεμπάστ της Άντερλεχτ.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι η «Abola» έγραφε πριν από μερικά 24ωρα ότι η Σπόρτινγκ επιθυμεί την απόκτηση του Ιωαννίδη ακόμα και αν ο Γίοκερες παραμείνει στη Λισαβόνα.



gazzeta.gr