Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη κάκωση στον ώμο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες -τουλάχιστον- δύο εβδομάδες λόγω του προβλήματος που αποκόμισε στο φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με τη Γερμανία.

Κάκωση στον ώμο υπέστη τελικά ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Ιωαννίδης είχε μια μονομαχία με τον Ρούντιγκερ και κατά τη προσγείωση του έπεσε άτσαλα με τον ώμο του, αποχωρώντας από το 10ο λεπτό του αγώνα στο φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γερμανία.

Ο Έλληνας φορ επέστρεψε πρόωρα στην Ελλάδα και εξετάστηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού όπου και φάνηκε το πρόβλημα που αποκόμισε στον ώμο. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει υποστεί κάκωση στον ώμο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών, καθώς θα του τοποθετηθεί και νάρθηκας ακινητοποίησης.

Ο Ιωαννίδης λοιπόν θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, με την κατάσταση του φυσικά να αναμένεται να επανεκτιμηθεί. Το «τριφύλλι» που πλέον έχει στο τιμόνι του τον Ντιέγκο Αλόνσο, θα ταξιδέψει στις 22 του μηνός στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Έλληνα φορ να αναμένεται να χάσει τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας.



gazzeta.gr