Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 3/7 με τον Εργκίν Αταμάν, θέτοντας επί τάπητος τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «πράσινων» και τις επόμενες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην Ελλάδα έπειτα από τις διακοπές του στη Σαρδηνία και το βράδυ της Δευτέρας 3/7, είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του «τριφυλλιού» και τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

Ήδη ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε τέσσερις κινήσεις καθώς έχει αποκτήσει τους Βιλντόζα, Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο και Μωραΐτη ενώ έχει αποχαιρετήσει τους Λι, Γκουντάιτις, Τόμας, Γουόλτερς και Γουίλιαμς. Το ζήτημα πλέον έχει να κάνει με τις εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν και προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνάντηση.

Ο Τούρκος προπονητή είχε την ευκαιρία να συζητήσει διά ζώσης με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό.gazzeta.gr