O Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο story στο instagram, ανέφερε πως σκέφτεται την αποχή από την Εθνική για τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Stoiximan Basket League. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος δεν παρακολούθησε το ματς από το ΣΕΦ, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία.

To έκανε γνωστό με μία σειρά από stories στο Instagram, όπου εκτοξεύει ύβρεις κατά των διαιτητών της αναμέτρησης – κυρίως της Βάσως Τσαρούχα – οι οποίες παραλείπονται για ευνόητους λόγους από όσα ακολουθούν. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού τα… έβαλε με τον Λευτέρη Αυγενάκη, την Κυβέρνηση, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.

O διοικητικός ηγέτης των πράσινων με νέο story στο instagram, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος». Eπίσης έκανε λόγο «για εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ».

Αναλυτικά

«Φτάσατε έναν άνθρωπο που βοηθάει όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τρόπους και σε κάθε ευκαιρία…που κατέβηκε ο ίδιος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που υψώνει τη φωνή του απέναντι σε κάθε στραβό κατά της πατρίδας, να σκέφτεται ότι από τη στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ, ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος…Το να ξεβρωμίσει από την Ε.Ο.

Ίσως μόνο τότε αναγκαστούν οι υπευθύνοι να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν»



gazzeta.gr