Μετά την κοινή τους θητεία στον Ερυθρό Αστέρα, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα έχει και πάλι στο πλευρό του τον Γκόραν Μπόσκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός που αποτελούσε τον άμεσο συνεργάτη του Ντέγιαν Ράντονιτς και στον Ερυθρό Αστέρα, είναι εκείνος που «έκλεισε» το προπονητικό τιμ των «πρασίνων» μετά και τους Γιώργο Βόβορα, Θανάση Γιαπλέ οι οποίοι παρέμειναν στις τάξεις της ομάδας.

Ο 50χρονος Γκόραν Μπόσκοβιτς ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ράντονιτς την τελευταία διετία, ενώ έχει διατελέσει head coach στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας από το 2017 έως το 2019, ενώ ήταν assistant coach και στην εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου. Επιπλέον ήταν προπονητής στις γυναικείες ομάδες Μπούντουτσνοστ Μπέμαξ (2014-2019) και Σάτου Μάρε (2019-2020).

Μετά την αποχώρηση του Ράντονιτς από τον Ερυθρό Αστέρα αποτέλεσε και εκείνος παρελθόν από τους πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας προκειμένου να ακολουθήσει τον νέο τεχνικό των «πρασίνων» στον Παναθηναϊκό. Ως παίκτης έχει πλούσιο βιογραφικό, με θητεία σε Ζελέζνικ, Μπούντουτσνοστ, Ερυθρό Αστέρα, Νανσί, Λιμόζ και σε άλλες ομάδες.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER