Ο Τάσος Μπακασέτας θα απουσιάσει από το ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Αν αναβληθεί το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τότε ο Τάισον θα λείψει από τη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν οι Τάισον και Μπακασέτας, στο 80′ του αποψινού (14/2) ντέρμπι της Τούμπας όπου o Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πλέον και οι δύο παίκτες θα κληθούν να «χάσουν» τουλάχιστον το επόμενο επίσημο ματς των ομάδων τους (σ.σ. εάν τιμωρηθούν με μία αγωνιστική), όπου το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (17/2) τη Λαμία στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

Ο ΠΑΟΚ όμως ακόμη δεν ξέρει 100% πότε θα παίξει ξανά, καθώς σήμερα ο Ολυμπιακός αιτήθηκε μετάθεση για το μέλλον του προγραμματισμένου για την Κυριακή (18/2) ντέρμπι του με τον Δικέφαλο, εξέλιξη με την οποία είναι σύμφωνος και εκείνος.

Η τελική απόφαση θα παρθεί αύριο και αν τελικά συμβεί αυτό τότε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της ομάδας δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τους «πράσινους», που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη (21/2) στη Λεωφόρο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους».



gazzeta.gr