Με μοναδικό πρόβλημα τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την προετοιμασία στη Μαδρίτη ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ (29/2, 21:45) για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ: Γιώργος Κούβαρης

Ύστερα από 11 ημέρες και το Final 8 του Κυπέλλου στην Κρήτη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR προπονήθηκαν για πρώτη φορά και μάλιστα… επί ισπανικού εδάφους! Ο Εργκίν Αταμάν είχε περιορισμένο χρόνο προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα με τη Ρεάλ στο «WiZink Center» της Μαδρίτης, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έπρεπε να ακυρωθεί η προγραμματισμένη προπόνηση της Τρίτης (27/2) στην Ισπανία. Και αυτό λόγω της καθυστέρησης που υπήρχε στην αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής για την Μαδρίτη με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η πρώτη συνάντηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο παρκέ.

Βέβαια η επιστροφή στις προπονήσεις δεν ήταν όπως θα την είχε φανταστεί ο Τούρκος προπονητής καθώς τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι ο Κώστας Αντετοκούνμπο, λόγω του προβλήματος που αποκόμισε από το τελευταίο ματς της Εθνικής Ελλάδας στην Ολλανδία. Όπως έγινε γνωστό ο διεθνής σέντερ δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ενώ αναμένεται να μείνει εκτός και από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου την ερχόμενη Κυριακή (3/3, 17:15) στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Αταμάν, με εξαίρεση φυσικά τον Λούκα Βιλντόζα ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στην Μαδρίτη. Ο Τούρκος προπονητής είπε στο περιθώριο της προπόνησης της Τετάρτης (28/2) ότι δεν είναι «must win» παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό αυτό το ματς ωστόσο επιζητά τη νίκη παίζοντας καλύτερο μπάσκετ στα ματς μακριά από το ΟΑΚΑ. Από τη πλευρά του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ξεκαθάρισε ότι συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα του προκειμένου να… μετρήσει τις δυνατότητές της.

Οι «πράσινοι» θα πραγματοποιήσουν και μια χαλαρή προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (29/2) ενώ η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Μαδρίτη.





gazzeta.gr