Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα καπνογόνα αλλά και για επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός με χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ «για επεισόδια (καπνογόνα, κροτίδες) εκτός του αγωνιστικού χώρου» και με άλλα 1.000 ευρώ για « επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων» όσον αφορά το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά

«42/24-3-2023

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για χρήση λέιζερ και β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 19-3-2023 και

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): α) για επεισόδια (καπνογόνα, κροτίδες) εκτός του αγωνιστικού χώρου (κερκίδες) χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο και γ) για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων πριν την έναρξη του αγώνα, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, για τον ως άνω αγώνα.»

gazzeta.gr