Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε στο «Pabellon Fuente De San Luis» την καθιερωμένη προπόνηση, θέλοντας να αφήσει πίσω τα όσα συνέβησαν πριν από ένα 24ωρο στη Βιτόρια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γιώργος Κούβαρης

Στην… αναμονή βρίσκονται ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Εργκίν Αταμάν αναφορικά με την συμμετοχή του Κώστα Σλούκα στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής κόντρα στη Βαλένθια, το οποίο και θα ρίξει την αυλαία της ισπανικής «διαβολοβδομάδας» για τους «πράσινους».

Μετά την άφιξη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» υποβλήθηκε αμέσως σε μαγνητική τομογραφία και τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει αποφύγει τη θλάση, έχοντας υποστεί τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Πάντως δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης (4/1) με τον Τούρκο τεχνικό να λέει ότι είναι 50-50 οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς.

Βέβαια άπαντες στην ομάδα θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα όσα συνέβησαν στη Βιτόρια και την ήττα με 75-73 ύστερα από το νικητήριο καλάθι του Κόντι Μίλερ-Μακ Ιντάιρ, με τον ίδιο να μιλάει στο «Gazzetta» για το δεύτερο σουτ νίκης μετά από αυτό στο ΣΕΦ.

Στο «Pabellon Fuente De San Luis» πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού χωρίς άλλα προβλήματα, με τον Ματίας Λεσόρ να λέει ότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος μετά και τον τραυματισμό που αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο.

Δείτε τα βίντεο του Gazzetta





gazzeta.gr