Ο Σάνι Μπετσίροβιτς βρέθηκε στην Αθήνα και συζήτησε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Τσεντεβίτα/Ολίμπια.

Ο Σλοβένος, άλλοτε και παίκτης του Παναθηναϊκού τη διετία 2006-2008 έχοντας κατακτήσει και την Euroleague στο Final 4 της Αθήνας το 2007, βρέθηκε στην Αθήνα και συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΚΑΕ προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο της συνεργασίας με τη σλοβενική ομάδα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζεται ως sports director στην Τσεντεβίτα/Ολίμπια, ενώ είχε συμπεριληφθεί και στο τεχνικό τιμ του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2015-16. Οι συζητήσεις αφορούσαν τη συνεργασία όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο να δοθούν δανεικοί στην σλοβένικη ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες και παραστάσεις.

Από εκεί και πέρα ο 41χρονος “Sani Boy” διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει και περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τραπέζι είχε πέσει τον περασμένο Νοέμβριο και το όνομα του Άντριου Άντριους τον οποίο ήθελε η Τσεντεβίτα/Ολιμπια αλλά εκείνος δεν ήθελε να αποχωρήσει από το “τριφύλλι”.

Εκτός από την Euroleague το 2007 με τον Παναθηναϊκό, ο Μπετσίροβιτς έχει κατακτήσει επίσης 2 πρωταθλήματα Ελλάδας, 2 Κύπελλα Ελλάδας, 1 πρωτάθλημα Σλοβενίας, 2 Κύπελλα Σλοβενίας, 1 Κύπελλο Ιταλίας, ενώ κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο με την Εθνική ομάδα εφήβων της Σλοβενίας στο Eurobasket του 2000.gazzeta.gr