Ακόμη ένα βήμα προς την υλοποίηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την επικείμενη σύμβαση του Δήμου Αθηναίων με την κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο.

Η ώρα για να ξεκινήσει η ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό πλησιάζει. Ένα από τα τελευταία βήματα για να αρχίσουν οι εργασίες που αφορούν την νέα αρένα του Τριφυλλιού έγινε πράξη και όλα δείχνουν άμεσα… σέντρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το Ελεγκτικό Συνέδριο ενημέρωσε την Δήμο Αθηναίων πως ενέκρινε τους όρους της επικείμενης σύμβασης με την κοινοπραξία(Μυτιληναίος, ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ) που έχει αναλάβει το έργο και άναψε το… πράσινο φως για τις υπογραφές της σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο και το ανάδοχο σχήμα.

Από την στιγμή που θα υπογραφεί η σύμβαση, πιθανότατα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαϊου, θα ξεκινήσει με κάθε επισημότητα η ανέγερση του γηπέδου, το οποίο σύμφωνα με τους ανθρώπους που ”τρέχουν” τις διαδικασίες, υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμο και προς παράδοση εντός 36 μηνών.gazzeta.gr