Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Χάποελ Μπερ Σεβά και τα όσα ξεχώρισαν από την πρώτη αναμέτρηση του Τριφυλλιού επί κυπριακού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός έχει… εθιστεί στις νίκες και στο πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους συνέχισε όπως είχε σταματήσει στο πρωτάθλημα. Νικητής. Σίγουρα σε αυτού του είδους τα παιχνίδια το τελευταίο που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα, οπότε στο υπόλοιπο σημείωμα θα ασχοληθούμε με εκείνο που είναι πραγματικά άξιο αναφοράς σε σχέση με την εμφάνιση του συνόλου στο παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρατάχθηκε με αρκετούς από τους αναπληρωματικούς και ολοκλήρωσε το ματς, έχοντας στην ενδεκάδα ακόμη περισσότερους από εκείνους που δεν είχαν ενεργό ρόλο σε αυτό το φοβερό και τρομερό δώδεκα στα δεκατρία που έχει φέρει τον σύλλογο στο +8 από την ΑΕΚ και το +12 από τον Ολυμπιακό.

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όμως, υπήρχε ένα ξεκάθαρο game model, έβλεπες όλα εκείνα που έχουν φέρει την ομάδα στη κορυφή της βαθμολογίας, υπήρχε συγκεκριμένη ταυτότητα παρά το γεγονός πως αρκετοί εκ των βασικών ήταν εκτός αποστολής. Κουρμπέλης, Παλάσιος, Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Βέρμπιτς εκτός. Ο Ιωαννίδης επίσης. Από πίεση ψηλά και κλέψιμο του Ρούμπεν το πρώτο γκολ από τον τιμιότατο Σαβιέρ, από στατικές φάσεις τα υπόλοιπα δύο, με τον Γιώργο Σιδερά να επιβεβαιώνει την ικανότητά του να απειλεί στον αέρα. Καλή κυκλοφορία, απόλυτος έλεγχος του παιχνιδιού, υψηλά ποσοστά κατοχής της μπάλας.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Η δουλειά του Γιοβάνοβιτς και των βοηθών του γίνεται ξεκάθαρη ακόμη και σε αυτά τα παιχνίδια, όπου ο χρόνος μοιράζεται μεταξύ των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών. Τούτο αποτελεί και ένα από τα οφέλη της συνέχειας της δουλειάς ενός προπονητή σε έναν σύλλογο αλλά και αποδεικνύει την ικανότητα του Σέρβου τεχνικού να αφομοιώνει όλα τα μέλη της ομάδας στο σχέδιό του. Είτε πρόκειται για μεταγραφές είτε για παίκτες από την ακαδημία.

Σε ατομικό επίπεδο σίγουρα ξεχώρισε ο Σιδεράς με το γκολ και την ασίστ, καλά στοιχεία έδειξε ο νεαρός Κυριόπουλος ενώ ο Μπρινιόλι την μία φορά που χρειάστηκε, επιβεβαίωσε το γιατί αποτελεί λίρα εκατό για τον σύλλογο. Πολλά περισσότερα θα περίμενε κανείς από τον Μπερνάρντ που επηρεάστηκε από μια κλωτσιά στην αρχή του ματς και μετά κινήθηκε σε ρηχά νερά, κακό πρώτο μέρος από τον Τσόκαι που ανέβηκε στο δεύτερο ενώ ιδιαίτερα δραστήριος ήταν ο Σπόραρ.gazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER