Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με 5.000 και πλέον φίλους των Πρωταθλητών Ελλάδας να έχουν εξασφαλίσει θέση για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με την σημερινή πρωινή ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ «έσπασε» το φράγμα των 5.000 εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2024-25.

Στην πρώτη περίοδο διάθεσης (ως τις 08.07) οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 θα έχουν δικαίωμα είτε να ανανεώσουν τη θέση τους με την τιμή της ανανέωσης είτε να αλλάξουν θύρα ή θέση με την προνομιακή τιμή ανανέωσης.

Από την οι Τρίτη 09/07 περσινοί κάτοχοι δεν θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης της θέσης τους. Οι μη κάτοχοι εισιτήριων διαρκείας δεν θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας την 1η περίοδο διάθεσης.

Από τις 09.07.2024 09:00 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Χωρίς την προσθήκη του εισιτήριου διαρκείας στην εφαρμογή Gov.gr Wallet δεν θα είναι εφικτή η είσοδος του φιλάθλου στο γήπεδο Τούμπας.

Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ



gazzeta.gr