Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο, εν Ελλάδι στάδιο της προετοιμασίας του κι αναχωρεί για το Τέχελεν της Ολλανδίας με 29μελή αποστολή, περιμένοντας τους Ίνγκασον και Σβαμπ που θα ενσωματωθούν αργότερα.

Αντίστροφα μετρά ο ΠΑΟΚ για το ταξίδι στο Τέχελεν, όπου από τις 3 ως τις 17 Ιουλίου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πραγματοποίησε την τελευταία του εν Ελλάδι προπόνηση το πρωί του Σαββάτου και ακολούθως ανακοίνωσε την 29μελη αποστολή που θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Από αυτήν εξαιρείται ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος θα ενσωματωθεί μία ημέρα αργότερα (4/7), καθώς και ο Στέφαν Σβαμπ που δεν θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για οικογενειακούς λόγου, αλλά θα βρίσκεται στην Ολλανδία τη Δευτέρα (3/7).

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Φιλίπε Σοάρες λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα (03.07) στην Ολλανδία.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Μπαλωμένος , Τσιόπτσης, Σάστρε , Λύρατζης , Ίνγκασον , Παναγιώτου , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Τσαούσης , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Ντόουγκλας , Φιλίπε Σοάρες , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Νάρεϊ , Ρικάρντο , Κανίς, Π.Τζίμας, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς , Μπράντον , Γκορντεζιάνι , Γιαξής.



gazzeta.gr