ΠΑΟΚ και Χοσέ Κρέσπο βρίσκονται σε επαφές και ο ΑΠΟΕΛ παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει ο Χοσέ Κρέσπο στο ρόστερ του και οι επαφές των δύο πλευρών συνεχίζονται. Υπάρχουν λεπτομέρειες που ακόμη δεν έχουν λυθεί.

Αυτό φαίνεται πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα έχασε φέτος το πρωτάθλημα και στο φινάλε δεν μπόρεσε να βγει ούτε δεύτερη. Κάτι που έκανε τους ανθρώπους της να προβούν σε αλλαγές.

Ειδικά για το κέντρο της άμυνας ακούγεται πως ο ΑΠΟΕΛ θα βγει στην αγορά για δύο ενδεκαδάτους. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «goal.philenews.com» ο Κρέσπο είναι μία περίπτωση που εξετάζουν οι «γαλαζοκίτρινοι».

Συγκεκριμένα τονίζεται πως ο Κρέσπο «μπήκε στο μετεγγραφικό μπλοκάκι του ΑΠΟΕΛ καθώς η αξία του δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης». Μόνο που σε πρώτη φάση είναι δεδομένο ότι οι Κύπριοι δεν μπορούν να του δώσουν τα χρήματα που αναζητά.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Ο Κρέσπο είναι 35 ετών και αυτό σημαίνει πως θα βάλει νερό στο κρασί του και θα ρίξει τις απαιτήσεις του συγκριτικά με ό,τι έπαιρνε έως τώρα. Άλλο, όμως, αυτό και άλλο το να γίνει ελεύθερη πτώση στο κασέ του.

Ταυτόχρονα οι επαφές με τον ΠΑΟΚ παραμένουν σε εξέλιξη και στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν ήδη αποφασίσει πώς θέλουν να είναι η άμυνά τους τη νέα σεζόν. Εφόσον υπογράψει και ο Ισπανός, το συγκεκριμένο κομμάτι θα έχει κλειδώσει.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER