ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης συνεχίζουν τις κουβέντες για την μεταγραφή του Τσιφτσή, όμως δεν έχουν φτάσει ακόμη σε συμφωνία.

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει φέτος να προσθέσει κάποιους Έλληνες παίκτες στο ροτέισόν του και ήδη κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση «χτυπώντας» τους στόχους που έχει ξεχωρίσει. Ο «δικέφαλος του βορρά» έχει συμφωνήσει με τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη και ταυτόχρονα δουλεύει την περίπτωση του Αντώνη Τσιφτσή.

Ωστόσο στην δεύτερη περίπτωση δεν έχει καταφέρει ακόμη να τα βρει με τον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής με τις δύο πλευρές να βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις. Οι αξιώσεις των Αρκάδων είναι αυτές που μπλοκάρουν την συμφωνία μέχρι στιγμής, αφού οι «ασπρόμαυροι» θεωρούν πως είναι υπερβολικό να δώσουν και 400 χιλ. ευρώ και τον Λευτέρη Λύρατζη ως ελεύθερο σαν ανταλλάγματα για την απόκτηση του Έλληνα κίπερ.

Κάπως έτσι στον ΠΑΟΚ τηρούν στάση αναμονής και αναμένεται πολύ σύντομα να κάνουν μία ακόμη προσέγγιση στην πλευρά του Αστέρα προκειμένου να υπάρξει μία τελική έκβαση στις διαπραγματεύσεις, είτε θετική είτε αρνητική.



gazzeta.gr