Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, ο Τάισον θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του για να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «revistacolorada» σ’ ένα ρεπορτάζ της σχετικά με το μέλλον του Τάισον ανέφερε πως ο ίδιος επιθυμεί το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην Βραζιλία για να ολοκληρώσει εκεί την καριέρα του.

Ο 35χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός μέσος θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ιντερνασιονάλ από την οποία αναγκάστηκε να φύγει, επειδή δεν τον χρησιμοποιούσε ο τεχνικός της ομάδας, Μάνο Μενέσες. Ωστόσο ο προπονητής αυτός τώρα έχει αποχωρήσει και γι’ αυτό υπάρχει μικρή πιθανότητα επιστροφής.

Το σίγουρο είναι πως ο Τάισον θέλει να γυρίσει στην Βραζιλία και να τελειώσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα. Μάλιστα, πριν φύγει από την Ιντερνασιονάλ είχε δεχθεί κι ένα αίτημα από την Κρουζέιρο, αλλά οι συζητήσεις με την ομάδα αυτή δεν πήγαν καλά.

Ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ αναμένεται να έχει πάρει την απόφασή του μέχρι το τέλος του 2023, οπότε και θα έχει την δυνατότητα να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει, αφού θα βρίσκεται στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Φέτος, ο Τάισον έχει αγωνιστεί ήδη σε οκτώ παιχνίδια κι έχει σκοράρει δύο φορές, και οι δύο στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας, που κλείδωσε την πρόκρισής της στους ομίλους του Europa Conference League επικρατώντας με 4-0 της Χαρτς στην Τούμπα.



gazzeta.gr