Ο Κωνσταντέλιας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς του Πανθεσσαλικού, όμως είναι «ερωτηματικό» λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Αν δεν παίξει θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι του Δικεφάλου που θα «χάσει».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (21/1) ματς του Πανθεσσαλικού συμπεριλήφθηκε ο Κωνσταντέλιας, όμως ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι αμφίβολος για το ματς. Ο 20χρονος ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε σήμερα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποφασίσει στο… παρά ένα εάν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι. Μάλιστα αν δεν παίξει θα είναι το πρώτο φετινό παιχνίδι του Δικεφάλου που θα «χάσει», καθώς μέχρι στιγμής μετρά το απόλυτο (33χ33).

Εκτός είναι ο Βιεϊρίνια που ακολούθησε και εκ νέου ατομικό όπως και ο Νάσμπεργκ, συν τους Εκονγκ και Σαμάτα που βρίσκονται με τις Εθνικές τους στην Ακτή Ελεφαντοστού για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής!

Η αποστολή του Δικεφάλου είναι η εξής: Κοτάρσκι. Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας .



gazzeta.gr