Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 στη σειρά με τη Λάρισα και ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στην αντίδραση των «πράσινων» έπειτα από την ήττα στο κλειστό της Νεάπολης.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στη Λάρισα, επικρατώντας με σκορ 94-82 και κάνοντας το 2-1 στην ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League και ακολούθως ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ξεκινήσαμε το προηγούμενο ματς με αρνητικό πρόσημο σε άμυνα και επίθεση. Αφήσαμε τη Λάρισα στο τρίποντο, πήραν ψυχολογία, μια μεγάλη διαφορά και αβαντάζ. Όταν κυνηγάς από την αρχή είναι δύσκολο να κερδίσεις, αλλά όχι ακατόρθωτο. Μας έκανε καλό τελικά. Δεν παίζαμε με την άμυνα και τη μαχητικότητά μας. Έχει παίξει έτσι η Λάρισα. Ήταν ένα καλό μάθημα για να είμαστε προετοιμασμένοι για το επόμενο ματς. Αντιδράσαμε σήμερα και θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό. Χαλαρώσαμε στο τέλος και έπρεπε να τελειώσουμε με καλύτερο πρόσωπο το ματς. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε μέσα στη Λάρισα. Έχουμε πεισμώσει, είδαμε όλο το πρώτο ματς και δε θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες».gazzeta.gr

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER