Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, καθώς φούντωσε η φημολογία για συμφωνία με την τουρκική ομαδα.

Για πρώτη φορά έπειτα από το 2018, όταν δηλαδή επέστρεψε από το ΝΒΑ για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Παπαγιάννης βγήκε στην αγορά των free agents αφού το πενταετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο διεθνής σέντερ με τους «πράσινους» ολοκληρώθηκε.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Παναθηναϊκού και δεύτερος μπλοκέρ στη EuroLeague με 2.1 κοψίματα μ.ό. ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη. Τουλάχιστον αυτές ήταν οι πληροφορίες που έρχονταν από την Τουρκία το βράδυ της Πέμπτης (13/7).

Αν και μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/7) δεν είχε απαντήσει ακόμα στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Η παραμονή του Παπαγιάννη στον Παναθηναϊκό ήταν στις προτεραιότητες του Εργκίν Αταμάν όμως ο διεθνής σέντερ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε πέρσι στην All-EuroLeague second team αναμένεται να παίξει μακριά από το ΟΑΚΑ. Πέρσι μέτρησε 8.5 πόντους και 5.6 ριμπάουντ μ.ό. σε 33 συμμετοχές στην EuroLeague.

Σε έξι χρονιές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση με τον Παναθηναϊκό, έχει 7.6 πόντους, 5.3 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ μ.ό. Οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον Παπαγιάννη ο οποίος όμως παίρνει τα ταλέντα του και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.



gazzeta.gr