Αρχική ΜΠΑΣΚΕΤ PAPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP: Επιστρέφει για να προσφέρει όμορφες μπασκετικές στιγμές!

PAPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP: Επιστρέφει για να προσφέρει όμορφες μπασκετικές στιγμές!

91

Το PAPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι για να προσφέρει γνώσεις, εμπειρίες και όμορφες μπασκετικές στιγμές σε κορίτσια και αγόρια από 6 έως 18 ετών!

Ο κόουτς Θανάσης Παπαχατζής και οι συνεργάτες του, Γιάννης Παπαβασιλείου, Παναγιώτης Πασχάλης έχουν καταρτίσει ένα πλήρες πρόγραμμα βελτίωσης και ανάπτυξης των νεαρών αθλητών με βασικό στόχο να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του μπάσκετ! Σπουδαίοι αθλητές και προπονητές όπως επίσης διακεκριμένοι επιστήμονες (γυμναστές, διατροφολόγοι κ.λ.π.) θα είναι καλεσμένοι του PAPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP για να παίξουν, να προπονηθούν με τα παιδια και να τους προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες!

Την εβδομάδα από τις 5 έως τις 10 Ιουλίου το PAPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP θα σας περιμένει σε απογευματινές ώρες σε συνεργασία με τον τοπικό Επιμορφωτικό Σύλλογο στην Νέα Μάκρη στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Δημητριάδης». Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνείτε στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6945803580 και 6973336317 .

Την εβδομάδα 12 έως και 17 Ιουλίου το PΑPAHATZIS BASKETBALL SUMMER CAMP θα περιμένει τα παιδιά στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Παναγιωτόπουλου στην Παλλήνη και θα διοργανωθεί από τον Αθλητικό Σύλλογο Σχολής Παναγιωτόπουλου (ΑΣΣΧΟΠ).

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας στην Παλλήνη θα είναι 19:00 – 21:30 τις καθημερινές και 9:00 – 12:00 το πρωί του Σαββάτου. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τον τηλεφωνικό αριθμό 6973336317

sportime.gr

Power June στα Virtuals+ με Σούπερ Προσφορά* στο Virtual Μπάσκετ της Playtech!ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER