Το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ σύμφωνα με τα Μέσα στο Ιράν συζητήθηκε ξανά στην Περσέπολις, ωστόσο τονίζεται πως ο επιθετικός της ΑΕΚ έχει απαντήσει αρνητικά σε αρκετές προτάσεις του ιρανικού συλλόγου.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και στο Ιράν αρκετά συχνά γίνεται αναφορά για το μέλλον του. Διάφοροι ιρανικοί σύλλογοι φαίνεται πως έχουν ενδιαφερθεί για τον Ανσαριφάρντ, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το όνομα του Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ ως το 2023, σύμφωνα με την ιρανική ιστοσελίδα moniban.news έπεσε και πάλι στο τραπέζι της Περσέπολις, με τους ανθρώπους της ομάδας να συζητούν την περίπτωση απόκτησής του καθώς κινούνται για την προσθήκη ενός φορ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της ιρανικής ιστοσελίδας, ο 32χρονος Ιρανός φορ της ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει γνώμη. Άλλωστε, όπως προσθέτει το δημοσίευμα, μέσα στο καλοκαίρι ο Ανσαριφάρντ έχει απαντήσει αρκετές φορές αρνητικά σε κρούσεις της πρώην ομάδας του, της Περσέπολις.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibetgazzeta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER