Η Παρί Σεν Ζερμέν με τοποθέτηση της προς δημοσιογράφους επιβεβαίωσε πως ο Κιλιάν Μπαπέ ενημέρωσε πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, χωρίς να είναι ξεκάθαροι οι όροι.

Μετά από έξι χρόνια στο «Παρκ ντε Πρενς» ο Κιλιάν Μπαπέ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι για άλλες… πολιτείες! Όπως έγινε γνωστό από τους μεγαλύτερους δημοσιογράφους και τα σπουδαιότερα αθλητικά μέσα ο Γάλλος σούπερ σταρ ενημέρωσε την Παρί Σεν Ζερμέν, πως σκοπεύει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και κατά πάσα πιθανότητα… προβάρει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πλέον εκτός από τα έγκυρα ρεπορτάζ υπάρχει και επιβεβαίωση για την είδηση «βόμβα». Οι πρωταθλητές Γαλλίας «μοίρασαν» ενημέρωση σε δημοσιογράφους του κύκλου τους, με την οποία τονίζουν πως ο Μπαπέ θα αποχωρήσει, χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει οι όροι του «διαζυγίου».

«Ο σύλλογος επιβεβαιώνει ότι ο Κιλιάν έχει κοινοποιήσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την PSG στο τέλος της σεζόν του 2024. Οι όροι της αποχώρησης δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί πλήρως», αναφέρει η ενημέρωση του κλαμπ.

Ο Μπαπέ σε 290 εμφανίσεις του με την Παρί έχει 243 γκολ, 105 ασίστ και έχει σηκώσει πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, ισάριθμα Super Cup Γαλλίας και δυο League Cup. Την τρέχουσα σεζόν έχει 31 γκολ και επτά ασίστ σε 30 συμμετοχές.





gazzeta.gr