Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Κριστόφ Γκαλτιέ, το συμβόλαιο του οποίου τερματίστηκε ανάβοντας έτσι το «πράσινο φως» για την ανακοίνωση του Λουίς Ενρίκε.

Το άδοξο φινάλε στη συνεργασία Παρί Σεν Ζερμέν και Κριστόφ Γκαλτιέ επιβεβαιώθηκε. Ο Γάλλος αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον παριζιάνικο σύλλογο, ο οποίος τερμάτισε το συμβόλαιό του που έληγε το καλοκαίρι του 2024 κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Λουίς Ενρίκε για τη διαδοχή στην τεχνική ηγεσία.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του 56χρονου coach, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την Τετάρτη, πριν η Παρί προχωρήσει στην παρουσίαση του Ισπανού τεχνικού που προγραμματίστηκε για τις δύο το μεσημέρι.

Ο Γκαλτιέ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες βρίσκεται υπό αστυνομική επιτήρηση και αναμένεται να δικαστεί τον Δεκέμβριο μετά τις κατηγορίες περί φυλετικών και θρησκευτικών διακρίσεων, αποχωρεί έχοντας κατακτήσει μεν το πρωτάθλημα Γαλλίας, αλλά γνωρίζοντας πρόωρο αποκλεισμό από τους «16» του Champions League.gazzeta.gr