Τι κι αν βρέθηκε 5-2 μπροστά στο τρίτο set και με match point στο 10ο game ο Άντι Μάρεϊ γνώρισε την ήττα από τον Άλεξ Ντε Μινόρ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Paris Masters.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βρετανός τενίστας αγνόησε ακόμη μία φορά τη νίκη κόντρα στον Ντε Μινόρ, χάνοντας με 7-6|5|, 4-6, 7-5. Αυτή ήταν η 6η ήττα του Μάρεϊ σε ισάριθμους αγώνες με τον Αυστραλό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Βρετανό να δέχεται break και τον Αυστραλό να παίρνει προβάδισμα δύο games (0-2). Ο Μάρεϊ πήρε πίσω το break στο 8ο game, σβήνοντας στη συνέχεια τρία set point του Ντε Μινόρ. Το set κρίθηκε στο tie-break με τον Ντε Μινόρ να είνια καλύτερος και να επικρατεί με 7-5, παίρνοντας προβάδισμα στο ματς.

Στο επόμενο set ο Βρετανός έβγαλε αντίδραση και χωρίς ν’ αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα έφερε στα ίσα το παιχνίδι, με την πρόκριση να κρίνεται στο τρίτο set.

Εκεί, ο Μάρεϊ έκανε ιδανικό ξεκίνημα και βρέθηκε να προηγείται με 5-2 στα games. Ο Ντε Μινόρ μείωσε 5-4, βλέποντας τον αντίπαλο του να σερβίρει για το ματς. Ο Αυστραλός στάθηκε πάρα πολύ καλά στο 10 game σβήνοντας το match point του Μάρεϊ (40-30). Κατάφερε έκανε το break και στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα (6-5). Στο 12ο game πραγματοποίησε ακόμη ένα break για να πάρει τη νίκη και συνάμα την πρόκριση.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)



tennis24.gr