Η προσπάθεια για μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Ηπειρώτες να κρατούν τον Μάτους Μπεγκάλα που δοκιμάζεται. Στον αντίποδα χάλασε την τελευταία στιγμή η μεταγραφή του Μπαρμπάρο, ενώ είναι δύσκολη και η απόκτηση του Μπαλενθιάγα.

Την τελευταία στιγμή δεν προχώρησε στον ΠΑΣ Γιάννινα η απόκτηση του 31χρονου Αργεντινού εξτρέμ, Αλεχάντρο Μπαρμπάρο. Οι Ηπειρώτες τα είχαν βρει σε όλα με τον παίκτη, αλλά και την Όλσε Κάλντας, ωστόσο ενώ όλα έδειχναν πως θα υπήρξε οριστικοποίηση της μεταγραφής, ο πρόεδρος της ομάδας αποφάσισε να τον δώσει σε ομάδα της Αργεντινής ως αντάλλαγμα για απόκτηση ποδοσφαιριστή και έτσι η προσπάθεια αναζήτησης εξτρέμ συνεχίζεται, με τον Κουάδρα να παραμένει μέσα στο κάδρο.

Όσον αφορά τον Σλοβάκο, Μάτους Μπεγκάλα που δοκιμάζεται στις προπονήσεις, έχει αφήσει καλά στοιχεία και ο Θανάσης Στάικος έχει εισηγηθεί την απόκτησή του η οποία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Τέλος στην θέση του αριστερού μπακ, ο Ισπανός Μικέλ Μπαλενθιάγα έχει προταθεί και αρέσει, αλλά η περίπτωση απόκτησής του μόνο εύκολη δεν είναι και γι’ αυτό υπάρχει και παίκτης από την Γαλλία που εξετάζεται.gazzeta.gr