Στο Ακαπούλκο βρίσκεται από την Κυριακή (25/02) ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκειμένου να συμμετάσχει στο δεύτερο συνεχόμενο τουρνουά στο Μεξικό, μετά την ημιτελική του πορεία στο Los Cabos όπου ηττήθηκε από τον Κάσπερ Ρουντ.

Οι διοργανωτές, υποδέχθηκαν τον Έλληνα πρωταθλητή στο αεροδρόμιο και λίγο αργότερα ο Στέφανος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς που έχει δύο εξαιρετικές παρουσίες στο Abierto Mexicano, θα έχει δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Ρόμαν Σαφιούλιν ενώ θα αγωνιστεί και στο διπλό, με συμπαίκτη τον αδερφό του, Πέτρο.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Νιώθω υπέροχα που βρίσκομαι στο Ακαπούλκο. Ανυπομονώ για ένα σπουδαίο τουρνουά αυτή την εβδομάδα” είπε ο Τσιτσιπάς φτάνοντας στο ξενοδοχείο ενώ αργότερα πήγε στο γήπεδο αλλά και στο players party.

 

Ο 25χρονος άσος, αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει το τουρνουά από το Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης και το γεγονός ότι δεν έχει βαθμούς να υπερασπιστεί στο Ακαπούλκο, του δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη βαθμολογική του συγκομιδή.

Μάλιστα, στο Live ATP Rankings της εβδομάδας που ξεκίνησε, ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στην 10η θέση λόγω της αφαίρεσης των περσινών βαθμών του υπερασπιστή του τίτλου στο Ακαπούλκο, Άλεξ ντε Μινόρ αλλά και του περσινού ημιφιναλίστ, Τέιλορ Φριτς.

Και οι δύο αγωνίζονται στο φετινό τουρνουά ενώ με τον Ντε Μινόρ, ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται στα προημιτελικά.

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την Τρίτη στο Ακαπούλκο, πιθανότατα με διπλό καθήκον σε singles και doubles.

 

 

MEXICAN OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-8h)

 

 





tennis24.gr