Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η Χρύσα Σαρδέλη, αναπληρώτρια καθηγήτρια κλινικής φαρμακολογίας ΑΠΘ, σημείωσε ότι τα πορίσματα της Μαλένας και της Ίριδας θα βγουν μόλις συγκεντρωθούν όλες οι πληροφορίες.

«Θα βγουν τα τελικά πορίσματα όταν συλλεχθούν όλες οι πληροφορίες», είπε και ανάφερε ότι η εκταφή των δύο κοριτσιών δεν είναι απαραίτητη.

«Οι τοξικολογικές αναλύσεις μπορούν να γίνουν σε βιολογικά δείγματα που έχουμε διαθέσιμα. Όταν μιλούμε για ιστούς συντηρημένους σε φορμόλη, υπάρχουν περιορισμοί και στην ανάλυση και ερμηνεία αποτελεσμάτων. Είναι απαραίτητο να γνωρίζει κανείς ότι και μετά την εκταφή συμβαίνουν διαδικασίες που μπορούν να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα».

Στην Πάτρα κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών

Στην Πάτρα βρίσκεται κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο τελευταίος κύκλος των καταθέσεων που αφορούν περιστατικά και συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους η Μαλένα και η Ίριδα, τα δύο από τα τρία παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις αφορούν 10 – 12 άτομα, με τις δύο να έχουν ήδη ληφθεί.

Οι πλέον κρίσιμοι μάρτυρες έχουν ειδοποιηθεί ή πρόκειται εντός της ημέρας, να κληθούν για ν’ αρχίσει η διαδικασία των καταθέσεων.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER