Η ώρα της αλήθειας. Η Μαλένα και η Ίριδα δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο. Ασφυξία. Το πόρισμα των έμπειρων ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα δεν αφήνει κανένα περιθώριο.

Όπως προκύπτει από το πόρισμα:

– Τα αίτια των δυο θανάτων δεν είναι παθολογικά

– Ο θάνατος των δύο παιδιών οφείλεται στον ίδιο μηχανισμό και είναι ασφυκτικός

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

– Ανθρώπινος παράγοντας επέφερε τον θάνατο των δύο κοριτσιών

Άρα πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το MEGA αποκαλύπτει το πόρισμα των ιατροδικαστών

Το MEGA φέρνει «στο φως» αποκαλυπτικά στοιχεία του πορίσματος. Τί προκάλεσε τον βίαιο θάνατο των δύο άτυχων παιδιών;

– Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στο βίαιο μηχανισμό θανάτου.

– Με δεδομένα τον αποκλεισμό επίδρασης μηχανικού, ηλεκτρικού ή άλλου παράγοντα καθώς και δηλητηρίασης, η διαγνωστική προσέγγιση κατευθύνεται στον στερητικό (ασφυκτικό) μηχανισμό θανάτου.

Για την 3,5 ετών Μαλένα οι ιατροδικαστές αναφέρουν:

– Κακώσεις, εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου/ άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο του αβάπτιστου θήλεος Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος.

Μαλένα & Ίριδα δολοφονήθηκαν με τον ίδιο ασφυκτικό τρόπο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, το «κλειδί» για την εξιχνίαση των θανάτων ήταν μια ειδική τεχνική που πραγματοποιήθηκε σε εργαστήριο της Αθήνας από παθολογοανατόμο, και απέδειξε πως τα δυο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο.

Στο άκουσμα του πορίσματος η προφυλακισμένη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε στην αθωότητά της.

Το πανάκι της Ίριδας έδωσε τις απαντήσεις για το θάνατο του βρέφους

Πολύτιμο πειστήριο για το θάνατο της μικρής Ίριδας ήταν το περιβόητο πανάκι. Το αίμα, όπως προέκυψε, δεν προερχόταν από τους πνεύμονες, αλλά από πληγή στο στόμα του 6 μηνών βρέφους.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο δολοφόνος έφραξε με το πανάκι τη στοματική κοιλότητα του βρέφους, με αποτέλεσμα το μωρό να πεθάνει από ασφυξία. Στο σπίτι εκείνη τη μοιραία νύχτα του Μαρτίου του ‘21, ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η αδερφή της Δήμητρα και η τότε 8χρονη Τζωρτζίνα.

Φεβρουάριος του ‘22. 19 ημέρες μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη. Είναι η πρώτη και τελευταία κοινή συνέντευξη που έδωσε το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών ανοίγει το δρόμο για νέες διώξεις

Το πόρισμα των δυο έμπειρων ιατροδικαστών που παραδόθηκε εχθές στο τμήμα Ανθρωποκτονιών, θα φτάσει στη συνέχεια στα χέρια των εισαγγελέων, οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν και σε βάρος ποιων θα ασκήσουν νέες διώξεις.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις που έγιναν στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ δε συνέδεσαν τους θανάτους των άτυχων κοριτσιών με ύποπτη ουσία, όπως η κεταμίνη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα δείγματα στη φορμόλη ήταν πολύ μικρά για να τα «εκμεταλλευτεί» το ειδικό μηχάνημα-φασματογράφος. Συνεπώς, ήταν βέβαιο πως ο θάνατος των παιδιών δεν μπορούσε να αποδοθεί σε δηλητηρίαση από κεταμίνη ή κάποια άλλη τοξική ουσία.

Οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές καλούνται τώρα να βρουν το δολοφόνο ή τους δολοφόνους των παιδιών.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER