World Challenge με Καθημερινές Προσφορές* και Μοναδικά ‘Έπαθλα! Μόνο στο pamestoixima.gr


Το νέο αίτημα της 33χρονης για την κεταμίνη που σκότωσε την 9χρονη κόρη της, οι εξομολογήσεις στενών φίλων τόσο της ίδιας όσο και του Μάνου Δασκαλάκη για τη συμπεριφορά και τις αντιδράσεις τους, οι αναλύσεις γιατρών για τον μυστηριώδη θάνατο της Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της, μαζί με τις εξελίξεις στην Πάτρα, αναφορικά με την πώληση του ακινήτου που έμενε η οικογένεια και ανήκε στη σπιτονοικοκυρά τους, είναι οι 4 βασικοί άξονες στις εξελίξεις των τελευταίων ωρών.

Η 33χρονη που βρίσκεται 30 μέρες στη φυλακή επιμένει πως δεν έψαξε, δεν αγόρασε και δε χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη Τζωρτζίνα. Σε μια νέα κίνηση τακτικής, ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί ζήτησε να γίνει χημική ανάλυση για να διαπιστωθεί αν η ουσία που σκότωσε το παιδί ήταν καθαρή όπως συμβαίνει με την κεταμίνη που έχουν τα νοσοκομεία ή αν ήταν νοθευμένη.

Ο έλεγχος έδειξε πως η κεταμίνη ήταν καθαρή, με την πλευρά της 33χρονης να επισημαίνει πως με αυτήν την εξέλιξη κερδίζουν έδαφος οι ισχυρισμοί της.

Σε κάθε περίπτωση, η ανάλυση της κεταμίνης δε φαίνεται να αλλάζει την ουσία. Η 33χρονη ήταν μόνη στο μονόκλινο δωμάτιο με την 9χρονη, οι γιατροί εκείνο το μοιραίο απόγευμα είχαν να περάσουν μία ολόκληρη ώρα και ο θάνατός της, από τη χορήγηση της ουσίας, επήλθε το πολύ μέσα σε 20 λεπτά.

Στο Betshop το Μουντιάλ… ήρθε με τριπλά δώρα!

Η 33χρονη παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις αναφορικά με την πορεία των ερευνών, έχει ζητήσει να ενημερώνεται για τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη κι από την τηλεόραση που έχει στο κελί της βλέπει καθημερινά άτομα που την γνώριζαν στο παρελθόν και έκαναν παρέα μαζί της, να ανοίγουν το στόμα τους.

Για τους περισσότερους από το στενό της περιβάλλον, οι εξελίξεις των τελευταίων μηνών ήταν μια δυσάρεστη και μεγάλη έκπληξη.

Ως πρόσωπο υπεράνω υποψίας έβλεπε την 33χρονη και ο Μάνος Δασκαλάκης, μέχρι τη σύλληψη και τις αποκαλύψεις για την κεταμίνη. Ενδεικτικά τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο 30χρονος με φίλο του στο διαδίκτυο.

Μάνος Δασκαλάκης: Αντρίκεια θα σου πω ότι λέγονται πολλά και δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Κράτα μια ουδέτερη στάση και μην διαβάζεις πολλά. Και στο λέω εγώ που την έζησα 9 χρόνια και όχι η κάθε μαρτυρία που βγαίνει και δεν είχε επαφή με τη Ρούλα.

Και αν υπήρχε περίπτωση να είχε κάνει κάτι σε κάποιο από τα παιδιά μου, θα την είχα σκοτώσει εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Απλά βάλε λίγο στο μυαλό σου, ότι πάνω στον θάνατο των τριών παιδιών μου, πλούτισαν όλα τα κανάλια, ακόμα και οι πιο μικρές εφημερίδες. Και δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, ούτε ασφυκτικός θάνατος, ούτε εγκληματική ενέργεια.

Φίλος Μάνου Δασκαλάκη: Αδερφέ μου σε πιστεύω, αλλά για τη Ρούλα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Εσένα σε πιστεύω ότι δεν έχεις πειράξει τρίχα από τα παιδιά αλλά για τη Ρούλα όχι.

Μάνος Δασκαλάκης: Άκουσέ με, που σου λέω. Ξέρω κάτι παραπάνω.

Οι εξελίξεις δεν τον επιβεβαίωσαν. Ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από εγκληματική ενέργεια και οι εκτιμήσεις ιατροδικαστών για τα άλλα 2 κορίτσια του, συγκλίνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της Ίριδας αναμένονται με ενδιαφέρον. Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης εμφανίζεται πεπεισμένος πως το βρέφος δεν πέθανε την ώρα που ανέφερε η αδερφή της 33χρονης.

Στη κατάθεσή της, η αδερφή της 33χρονης ανέφερε πως βρήκε το αγγελούδι νεκρό στις 11.30 το πρωί. Κάλεσε το ΕΚΑΒ 7 λεπτά αργότερα και το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι στις 11.42 εκείνο το μοιραίο πρωινό.

Χρόνοι που έχουν ιδιαίτερη σημασία και που είναι βέβαιο ότι στην πορεία θα αξιολογηθούν.

Στην Πάτρα, ένα επιπλέον θέμα συζήτησης έχει να κάνει με τις εξελίξεις αναφορικά με την πώληση του ακινήτου της σπιτονοικοκυράς. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους συγγενείς της, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από δύο άτομα, που είχαν σκεφτεί να δωρίσουν το ακίνητο, στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αρνηθεί την σχετική πρόταση ενώ ανάλογη στάση κρατάει για την ώρα και η «Κιβωτός του Κόσμου», με τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς να υπολογίζουν τα χρήματα που θα κερδίσουν, συνυπολογίζοντας τα χρέη που υπάρχουν, στην πρόταση των 300.000 ευρώ.

Οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα τρέχουν και για ακόμα μια μέρα πυροδοτούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις για τα κεντρικά της πρόσωπα που παρακολουθούν με αγωνία τα όσα αποκαλύπτονται.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER