Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο στα μέσα της επόμενης, αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί και παραδοθεί τα πορίσματα των ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα. Η 6 μηνών Ίριδα και η 3,5 ετών Μαλένα, φαίνεται πως δρομολογούν τις εξελίξεις στο θρίλερ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχουν διενεργηθεί στο εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα φτάσουν στα χέρια των δύο έμπειρων ιατροδικαστών Καλογριά και Καρακούκη, το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,  δεν έχει ανιχνευτεί καμία τοξική ουσία στους ιστούς των δύο παιδιών. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τοξικός παράγοντας που να συμμετέχει στους μηχανισμούς θανάτων.

Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται επίσης, να μεταβεί κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην Πάτρα, προκειμένου να λάβει καταθέσεις για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, όπως αποκαλύπτει σήμερα το MEGA, δεν αποκλείεται να έχει καταθέσει και η Αγγελική Τζιόλα, η ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροψία στο 6 μηνών βρέφος και η οποία θα φωτίσει τις συνθήκες θανάτου.

Δέκα άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον θα κληθούν άμεσα να καταθέσουν, μεταξύ αυτών ο πατέρας των τριών παιδιών αλλά και η αδελφή της 33χρονης προφυλακισμένης μητέρας, η οποία βρισκόταν στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου την ημέρα που έχασε τη ζωή της η μικρή Ίριδα.

Τα πορίσματα για Μαλένα και Ίριθα θα φέρουν νέες διώξεις;

Το παζλ της σκοτεινής ιστορίας της Πάτρας ολοκληρώνεται και μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχουν τελειώσει τα πάντα σχετικά με την έρευνα γύρω από τους θανάτους των τριών παιδιών.

Δυσχέρειες εντοπίστηκαν στην υπόθεση της Μαλένας, καθώς δεν υπάρχουν ζωτικά όργανα του κοριτσιού, όπως ο εγκέφαλος, που θα μπορούσαν να δείξουν ασφυξία. Ωστόσο, εκτιμάται πως ο θάνατος της Μαλένας θα αποδοθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Επιπλέον, κρίσιμη θεωρείται η εξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ εκείνο που εντυπωσιάζει είναι ότι δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν γιατροί και νοσηλευτές από το νοσοκομείο στο Ρίο.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER