Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και το πόρισμα των έμπειρων ιατροδικαστών που αποδεικνύει ότι η Ίριδα και η Μαλένα δολοφονήθηκαν είναι αδιαμφισβήτητο.

Ο αστυνομικός συντάκτης στις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε νέα, συγκλονιστικά στοιχεία του πορίσματος.

«Δεν έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου. Δεν αναγνωρίστηκε από το εργαστήριο Ιωάννινων ο δυσδιάκριτος μικροσκοπικός φλεβόκομβος. Δεν εντοπίστηκαν ιστοπαθολογικές αλλοιώσεις στην καρδιά. Εντοπίστηκαν ασφυκτικές κηλίδες στον πνεύμονα – υποξυγοναιμία στον εγκέφαλο, δείγμα ότι το παιδί πέθανε από ασφυξία. Εντοπίστηκαν ειδικές χρώσεις στο μυοκάρδιο που έδειξαν ασφυξία. Αυτές οι ειδικές χρώσεις μπορούν να διαγνώσουν τον αιφνίδιο θάνατο», ανέφερε ο δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA στις 21/6 για την περίπτωση της μικρής Ίριδας.

Σοκ προκαλεί και το τελικό πόρισμα για τη μικρή Μαλένα. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε τα 4 στοιχεία, που δείχνουν πως το παιδί υπέστη ένα βίαιο θάνατο.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

«Βλάβες σε ζωτικά όργανα που δείχνουν ασφυξία. Πληγές στο πρόσωπο από νύχια. Δεν έγιναν εκδορές στην προσπάθεια ανάνηψης, Αποσυνδέεται η ασφυξία με τα ευρήματα εκτεταμένων φθορών στο ήπαρ», είπε χαρακτηριστικά.

«Αρχίζει να καταρρέει»

Η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου αρχίζει να καταρρέει όπως δήλωσε ο δικηγόρος της που την επισκέφθηκε στον Κορυδαλλό. Ωστόσο επιμένει στην αθωότητά της.

«Κεραυνοβολήθηκα, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα»

Σοκαρισμένος δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα. Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία της άτυχης Μαλένας που απαθανάτισε η ίδια η μητέρα της 2 ώρες πριν δολοφονηθεί προκαλεί σοκ. Τη δημοσίευσε η 33χρονη κατηγορούμενη 15 μήνες μετά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Το πανάκι της Ίριδας που αρχικά δεν συμπεριλήφθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση της Αγγελικής Τσιόλα, θεωρήθηκε «κλειδί» από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA,το τεστ DNA όχι μόνο επιβεβαίωσε πως το αίμα άνηκε στην Ίριδα, αλλά και πως πράγματι μιλάμε για αίμα και όχι υγρό από τους πνεύμονες.

Πειθαρχικός έλεγχος των ιατροδικαστών

Με παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, αναμένεται να ζητηθεί τις επόμενες ώρες πειθαρχικός έλεγχος των ιατροδικαστών, που είχαν διενεργήσει τις πρώτες ιατροδικαστικές εξετάσεις σε Μαλένα και Ίριδα.

Εάν στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστωθούν παραλείψεις ή και αμέλεια, άνευ δόλου, όπως έχει αποδειχθεί με τη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, τότε θα προχωρήσει η άσκηση πειθαρχικής δίωξης.

Υπεύθυνος της έρευνας, θα είναι ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER