Άλλη μία υπόθεση έρχεται στο φως και σοκάρει την κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο.  Ζευγάρι χρησιμοποιούσε για τις δοσοληψίες ουσιών, το μόλις 6 ετών παιδί τους, προκειμένου να μην κινηθούν υποψίες.

Μάλιστα, την ώρα της σύλληψης το παιδί ήταν παρών, βλέποντας τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να περνούν χειροπέδες στους γονείς του.

Πίσω από τη σύλληψη του ζευγαριού κρύβεται ακόμη ένα περιστατικό άσχημων συνθηκών διαβίωσης για τα παιδιά της οικογένειας, η οποία είναι πολύτεκνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει 4 ανήλικα παιδιά, ηλικίας 16,15, 6 και 4 ετών. Μάλιστα τα δύο μεγαλύτερα από αυτά, είναι παιδιά της συζύγου από τον πρώτο της γάμο με άλλον άνδρα.

Ασταμάτητη δράση στο live casino της Novibet

Από την ώρα που το ζευγάρι συνελήφθη τα παιδιά ζουν μόνα της, υπό την εποπτεία συγγενικού τους προσώπου, με την τύχη να είναι αβέβαιη για το μέλλον των γονιών τους.

Το ζευγάρι, ηλικίας 35 ετών, κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών, μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες.

Οι δικαστικές Αρχές θα κρίνουν την ποινική μεταχείριση των γονέων, ενώ ενδέχεται να ενημερωθούν και οι υπηρεσίες πρόνοιας η οποίες θα ελέγξουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνουν τα 4 παιδιά, αλλά και την ψυχική τους κατάσταση.megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER