Για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακου, όλα πήγαν στραβά για την ομάδα της Red Bull. Ο Sergio Perez δεν μπόρεσε να αποφύγει το χάος στην αρχή του αγώνα και εγκατέλειψε χωρίς δική του υπαιτιότητα, ενώ ο Verstappen υπέστη σημαντικές ζημιές στο μονοθέσιο του στο περιστατικό της 1ης στροφής μετά την εκκίνηση του αγώνα στο Hungaroring.

Η περίοδος της κόκκινης σημαίας επέτρεψε στην ομάδα να κάνει περιορισμένες επισκευές, αλλά δεν είχε καλή κάθετη δύναμη και έτσι ο Ολλανδός έπρεπε να παλέψει για να μπει στους βαθμούς από το πίσω μέρος του grid.

Η επίμονη στάση του τον έφερε στους βαθμούς και στην 10η θέση, έτσι τουλάχιστον η Red Bull ανέβηκε στη δεκάδα, αλλά ένας βαθμός σε δύο Σαββατοκύριακα αγώνων δεν είναι αυτό που ήλπιζε η ομάδα καθώς το προβάδισμα της εξαφανίστηκε και στα δύο πρωταθλήματα.

Ο Μεξικανός οδηγός της Red Bull ήταν πολύ άτυχος διότι δεν μπόρεσε να αποφύγει την μεγάλη συντριβή των πρωτοπόρων μονοθεσίων και ενώ σίγουρα θα πήγαινε για ένα καλό αποτέλεσμα και καλούς βαθμούς έφυγε από την Ουγγαρία με μια εγκατάλειψη.

Μετά την δραματική κατάληξη του αγώνα του ο Sergio Perez δήλωσε: “Δεν ξέρω τι να πω, αλλά είναι απίστευτο να δεχόμαστε ένα χτύπημα έτσι στη στροφή 1 και είναι ένα τεράστιο πλήγμα για εμάς ως ομάδα. Είχα μια καλή εκκίνηση και ανέβηκα μέχρι την 3η θέση και είναι πολύ κρίμα γιατί πιστεύω ότι είχαμε μια καλή ευκαιρία σε αυτές τις συνθήκες, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.”

“Έχω παρακολουθήσει τις επαναλήψεις καθώς ήταν δύσκολο να καταλάβω τι ακριβώς συνέβη πίσω μου από την εσωτερική του μονοθεσίου και ήξερα ότι δέχτηκα ένα μεγάλο χτύπημα. Ο Bottas έκανε ένα μεγάλο λάθος και φρέναρε πολύ αργά στη στροφή 1 και έβγαλε εκτός πολλά μονοθέσια, συμπεριλαμβανομένου και εμένα και προκάλεσε κακή ζημιά στο μονοθέσιο του Max.”

“Ήρθε σε μένα και ζήτησε συγγνώμη καθώς ήξερε ότι ήταν λάθος του, και παρόλο που δεν ήταν επίτηδες και έτσι γίνονται οι αγώνες μερικές φορές, δεν έχει διαφορά στο αποτέλεσμα για εμάς αυτή τη στιγμή, καθώς η μεγάλη ζημιά έληξε τον αγώνα και την ευκαιρία για βαθμούς.”
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER