Ο Sergio Perez δήλωσε ότι το να οδηγάς για την Red Bull είναι «ένας διαφορετικός κόσμος» σε σύγκριση με τις προηγούμενες εμπειρίες που είχε στη Formula 1.

Για το 2021 ο Μεξικανός εντάχθηκε στην ομάδα της Red Bull, με έδρα το MIlton Keynes, έχοντας οδηγήσει στο παρελθόν για την Sauber, την McLaren, και την Force India – Racing Point, οι οποίες ήταν στην μέση της κατάταξης.

Μετά τους πρώτους οκτώ αγώνες της σεζόν, ο Perez  τερμάτισε δύο φορές στο βάθρο, συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης στο Baku. Έχοντας περάσει 10 σεζόν αγωνιζόμενος στο midfield πριν ενταχθεί στη Red Bull, ο Perez πιστεύει ότι η τελευταία του αλλαγή ομάδας ήταν η πιο δύσκολη μετάβασή του.

«Είμαι περισσότερο επικεντρωμένος σε μένα, στο να προσπαθώ να νιώσω πλήρως άνετα με τα πράγματα, πλήρως στην ταχύτητα με την οδήγηση του μονοθεσίου», είπε ο Μεξικανός.

«Είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδό μου μέχρι στιγμής, με το επίπεδο που έχω επιτύχει, αλλά προφανώς, δεν είναι αρκετό και θέλω περισσότερα από αυτό.»

Ίντερ – Μπαρτσελόνα με σούπερ ενισχυμένη απόδοση στον Ντεμπελέ!

«Ήταν ένας πολύ διαφορετικός κόσμος από ό,τι έχω συνηθίσει και νομίζω ότι το γεγονός ότι μετακόμιζα σε ομάδες… υπάρχουν πιθανώς ομάδες εκεί έξω που είναι παρόμοιες με άλλες, αλλά εγώ πήγα σε ένα άλλο άκρο.»

«Νομίζω ότι το έκανε πιο δύσκολο. Φτάνω εκεί, νομίζω ότι κάθε σαββατοκύριακο βλέπουμε καλή βελτίωση. Δεν βλέπω κανένα λόγο για τον οποίο δεν μπορώ να βελτιωθώ στους επόμενους πέντε αγώνες, για παράδειγμα, να κάνω ένα άλλο βήμα.»

Παρά το γεγονός ότι βοήθησε τη Red Bull στο πρωτάθλημα κατασκευαστών στους πρώτους αγώνες της σεζόν, ο Perez παραδέχεται ότι δεν έχει κάνει την αρχή που περίμενε.

«Βρήκα πιο δύσκολο από το αναμενόμενο το να αλλάξω ομάδα. Το γεγονός ότι ήρθα σε μια τόσο διαφορετική ομάδα όσον αφορά τη μονάδα ισχύος, το μονοθέσιο και ούτω καθεξής.»

«Ήταν μια μεγάλη αλλαγή, οπότε μου πήρε περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο για να φτάσω στην ταχύτητα. Απλώς βελτιώνομαι. Προφανώς, ήλπιζα περισσότερα από τώρα, αλλά ακόμα η σεζόν είναι πολύ μεγάλη.”
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

FACEBOOK - TWITTER